Proef van ons ambachtelijk roomijs en plaats nu uw bestelling!

Over ons

Lekkerste ijs van Limburg

Tevens is De IJsboetiek in Hasselt, enkele jaren geleden, verkozen tot "Lekkerste IJs van Limburg". Iets waar we echt trots op zijn.
​​​​​​​
Wil je zelf ook genieten van onze specialiteiten? Of wil je jouw gasten op het feest of event verwennen met heerlijke ijsdesserts?
​​​​​​​
Dan kan je een bestelling plaatsen, of onze retro ijskar huren om je feestje compleet te maken.

Huisbereid met streekproducten

Al meer dan 30 jaar staat "De IJsboetiek" garant voor het lekkerste ijs in Limburg en omgeving. Je kan hier ook genieten van overheerlijke pannenkoeken en andere lekkernijen. Alles wordt huisbereid en er wordt vooral gewerkt met verse streekproducten. Je proeft echt het verschil!

Al meer dan 30 jaar ervaring

Alles begon in 1990 op het domein Bovy. Hier runden wij "de geitenhoeve" met vers roomijs en zicht op de geitjes. Door de privatisering van het domein, verhuisden we in 2006 naar Tuilt. Dit was het begin van een nieuw verhaal.
​​​​​​​
Steeds gingen we op zoek naar de ontwikkeling van diverse soorten ijs. Het gamma werd later aangevuld met verschillende pannenkoeken, van zoet tot hartig. Vandaag de dag zijn de boekweitpannenkoeken in November één van de specialiteiten van het huis.

Roomijs van geitenmelk

Iedereen is van harte welkom in De IJsboetiek en wordt er met een brede glimlach ontvangen.

Tom zorgt voor dagvers ambachtelijk ijs, pannenkoeken en boekweitkoeken op basis van verse geitenmelk. Verder zijn ook de gepersonaliseerde ijstaarten en ijsdesserts echte pareltjes. Samen met ons fantastisch team ontvangen wij je graag met open armen. 

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons