Ijstaarten

Ijstaarten

De lekkerste ijstaarten voor jouw feest

Organiseer je thuis een feestje met familie en vrienden? Heb je genodigden en wil je een gepersonaliseerd dessert op tafel zetten? Wat je ook viert, van een geboorte, verjaardag, communie, jubileum, Moederdag, Vaderdag tot oudjaar, wij bieden je het perfecte dessert. Beleef voortaan nog meer plezier en verras je gasten met één van onze gepersonaliseerde ijstaarten in Hasselt!

Huisbereid met de beste ingrediënten

Bij De IJsboetiek kan je enkel terecht voor verse ijstaarten, aangepast naar elke gelegenheid. Al onze ijstaarten zijn huisbereid en worden gemaakt met de beste ingrediënten en onze grootste zorg. Bespreek je wensen, het aantal personen en verwachtingen en plaats vandaag nog je bestelling. Wij maken ijstaarten op maat van de klant, in grootte, kleur, smaak en uitvoering zoals je het wenst. Ons professioneel team gaat graag creatief voor jou aan de slag.
​​​​​​​
Hier kan je dus niet enkel terecht voor lekkere pannenkoeken en ambachtelijk roomijs, maar ook voor dat tikkeltje meer ben je bij ons ijssalon aan het juiste adres. Ontdek snel ons heerlijk aanbod aan huisbereide lekkernijen.

Bestel telefonisch

Wil je een bestelling voor een ijstaart plaatsen bij De IJsboetiek in Hasselt? Hou je van een snelle levering en een klantvriendelijke aanpak? Heb je speciale wensen of zijn er verder nog vragen over de bereidingen van ons ijs? Gelieve ons dan tijdig te contacteren via telefoon. We staan voor jou klaar om je een antwoord te bieden op al je vragen. Per mail kan je enkel offertes aanvragen en geen directe bestellingen doorgeven!
​​​​​​​
Het beantwoorden van mails (offertes) kan enige tijd duren, naargelang de activiteiten op de werkvloer. Dank voor het begrip!

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons