Pannenkoeken

Pannenkoeken

Ben je op zoek naar pure verwennerij voor groot en klein?

Dan zijn de verse, smaakvolle en huisbereide pannenkoeken in Hasselt bij De IJsboetiek alles wat je zoekt! Deze lekkernijen worden op basis van geitenmelk en natuurlijke producten gemaakt.
Steeds vers, en met liefde gebakken, en dat proef je.
Proef van onze zoete én hartige variant. Of ga voor onze specialiteit van het huis: de beste boekweitpannenkoeken van de streek.

Heerlijke pannenkoeken

Niet enkel voor lekker roomijs en sorbets, maar ook voor warme hartverwarmende pannenkoeken kan je langskomen bij De IJsboetiek in Hasselt. Laat je verwennen en kies voor één van de vele soorten, van zoet tot hartig. Ontdek hier het uitgebreid assortiment en maak snel je keuze!
Er gaat toch niets boven een vers gebakken pannenkoek van De IJSboetiek.

Pannenkoeken met suiker

Pannenkoeken met choco of stroop

Pannenkoeken met confituur

Pannenkoeken met ijs

Pannenkoeken met ijs en slagroom

Pannenkoeken met ijs, saus en slagroom

Speciale creaties

Hou je van een verrassing? Probeer je graag eens iets nieuw en gewaagd? Dan hebben wij ook een uitgebreid aanbod aan speciale creaties. Zowel de zoetebekken als de mensen die liever hartig lusten kunnen hier hun gading vinden. Ontdek het snel!

Pannenkoek met spek en kaas

Pannenkoek met appel, rozijnen, geflambeerd met Grand Marnier

Pannenkoek met banaan, ijs en chocoladesaus

Pannenkoek met brie en honing

Pannenkoek met blauwbessen, ijs en blauwbessencoulis

Boekweitpannenkoeken en meer

Buiten de klassieke pannenkoeken, voorzien wij ook boekweitpannenkoeken voor de liefhebbers. Dit kan ook met spek en stroop.
Onze befaamde boekweitkoek bakken we in november. Daar buiten alleen op reservatie voor groepen vanaf 4 personen.

Ben je zelf niet zo voor pannenkoeken? Laat je dan zeker verwennen met een heerlijke moelleux of brusselse wafel met ijs en slagroom.

Ook voor een lekkere kop koffie, een cappuccino, koffie verkeerd of latte macchiato kan je bij ons terecht. Laat het smaken!

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons