Ijsdesserts

Ijsdesserts

Maak je keuze uit onze heerlijke ijsdesserts

Heb je binnenkort een feestje op het programma staan? Bekijk dan zeker ons assortiment aan ijsdesserts in Hasselt. Naast het hoofdgerecht is het ook essentieel dat je een heerlijk dessertje kunt serveren aan je gasten. Hiervoor biedt De IJsboetiek wederom de allerbeste service en kwaliteit. Voor een afgewerkt ijsdessert kan je bij De IJsboetiek een keuze maken uit ons ruim assortiment individuele ijstaartjes.

Ons assortiment

Zowel voor kinderfeestjes, verjaardagsfeestjes, communies en andere gelegenheden kan je bij De IJsboetiek heerlijke ijsdesserts bestellen. Het assortiment is ruim en er is genoeg keuze voor iedereen. Hou je van klassiek roomijs, of kies je liever voor iets alternatievers? Bespreek dan je wensen, verwachtingen en budget en bestel vandaag nog de heerlijke zoete lekkernijen voor je event!

Bij De IJsboetiek kan je terecht voor:

Frisco’s

Mini-hoorntjes

Individuele ijsgebakjes

Cupcakes van ijs

...

Andere zoetigheden

Bij ons ijssalon in Hasselt kan je niet enkel voor ijsdesserts, maar ook voor andere zoetigheden terecht. Wat denk je van klassiek ijs in vanille-, mokka- en chocoladesmaak? Of hou je eerder van een speciale creatie zoals Bounty, tiramisu of het gewaagde Spicy Mango? Verder serveren wij ook een ruim assortiment aan pannenkoeken, van zoet tot hartig. Wanneer je bij ons langskomt, ben je verzekerd van de lekkerste gerechten gemaakt met eerlijke en natuurlijke ingrediënten.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons