Assortiment

Assortiment

Ontdek ons assortiment van heerlijke lekkernijen

Hou je van ijsjes en andere zoetigheden? Organiseer je een feest en wil je jouw gasten verwennen met heerlijke desserts? Kortom, ben je benieuwd naar wat wij je allemaal kunnen aanbieden?

Ons gamma is zeer uitgebreid en bestaat onder meer uit ambachtelijk vervaardigd roomijs, sorbets, pannenkoeken en gepersonaliseerde ijstaarten.

Nieuw in ons assortiment zijn enkele biersoorten zoals Duvel, Omer, Grimbergen...
en ook de speciale koffies.

​​​​​​​Ontdek vandaag nog al deze lekkernijen in Hasselt en kom langs bij De IJsboetiek voor je bestelling!

Natuurlijk en gezond

Het is onze passie om jou te verwennen met huisbereide producten. Wij staan dan ook garant voor natuurlijke, gezonde en eerlijke ingrediënten als basis voor zoveel lekkers.

​​​​​​​Bovendien staan wij er ook op om zoveel mogelijk streekproducten in ons assortiment te integreren. Wij zijn trots op wat onze streek ter beschikking heeft en we willen je graag mee laten genieten van al deze lekkernijen.

IJs serveren bij je thuis

Om de smaken van ons roomijs en sorbets volledig tot hun recht te laten komen, wordt het roomijs bij voorkeur geserveerd op -12°C à -15°C. Het is dan ook het makkelijkst te scheppen waardoor je de mooiste coupes uit je hand kan toveren. Een ijstaart neem je best een tiental minuten voor het serveren uit de diepvriezer.

​​​​​​​Een warme saus wordt steeds apart geserveerd in een kannetje. Een koude saus mag rechtstreeks op het ijs geschonken worden. Heb je nog meer nood aan handige tips? Aarzel dan niet om je vragen te stellen aan ons team in Hasselt. Wij staan je graag bij met onze kennis.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons