Streekproducten

Streekproducten

Eerlijke recepten met streekproducten

Bij De IJsboetiek wordt er vooral gewerkt met streekproducten uit Hasselt en de verdere omgeving. Op die manier hebben wij een mooi zicht op de ingrediënten die wij gebruiken. We kennen hun afkomst en kunnen dan ook altijd de beste kwaliteit en versheid garanderen. Heb je vragen? Voel je zeker vrij om ons te contacteren.

Van koffie tot bananen

Wij bereiden ons ijs en onze pannenkoeken zoveel als mogelijk met de streekproducten van Hasselt en omgeving. Denk maar aan de volle verse bio-melk van bij ons tot de heerlijke fruitsoorten die we in ons ijs gebruiken.
We werken met volle geitenmelk, dat geeft een extra volle smaak aan ons ijs.
Zo werken we ook met verse bananen, aardbeien, blauwbessen frambozen.....
We maken zo weinig mogelijk gebruik van kleurstoffen. Dat maakt dat ons ijs meestal pastelkleuren heeft.
Uitzonderlijk maken we soms ook wel eens iets speciaals voor de kids met een flashy kleurtje.

Je kan bij ons vooral terecht voor producten op basis van geitenmelk.
Als koffie serveren wij je graag Rombouts koffie Deze is vrij mild en valt hier zeer in de smaak bij onze "koffie-lovers".

Spring eens binnen

Benieuwd naar hoe onze producten smaken? Spring dan zeker eens binnen! Meer informatie over de streekproducten die De IJsboetiek in Hasselt aanbiedt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bestellingen kan je ook steeds plaatsen via onze webshop.

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons