Communie of lentefeest


# Communielammetjes en Lentefeest Taarten bij De Ijsboetiek

In Mei is het weer zover. Bij De Ijsboetiek omarmen we de vreugde van bijzondere gelegenheden zoals communies en lentefeesten. Daarom hebben we heel bijzondere lekkernijen gecreëerd om deze speciale momenten nog gedenkwaardiger te maken.

Onze huisbereide communielammetjes, gemaakt van het fijnste roomijs, zijn een ware traktatie. We hebben ze zowel mét als zonder 'bloed' (grenadine), en ze zijn zo schattig dat je bijna zou vergeten dat ze zo heerlijk zijn om te eten!

Maar dat is niet alles - we hebben ook overheerlijke taarten voor het lentefeest. Deze feestelijke lekkernijen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Vervaardigd naar uw smaak en wensen en oog voor kwaliteit, zijn onze taarten de perfecte manier om de lente te vieren.

Of je nu op zoek bent naar een speciale traktatie voor een communie of lentefeest, bij De Ijsboetiek vind je precies wat je nodig hebt om die momenten nog specialer te maken. Kom gerust langs of plaats je bestelling via onze webshop. We kijken ernaar uit om deze vreugdevolle momenten met je te delen!

Je lammetje bestel je hier.


Communielam. Vanaf 15 personen.
Communielam. Vanaf 15 personen.

IJstaarten op maat en volledig naar uw wens gemaakt.
IJstaarten op maat en volledig naar uw wens gemaakt.

Alle stijlen zijn mogelijk, zo maken we strakke moderne of nostalgisch romantische taarten. U vraagt, wij 'draaien'.  😊
Alle stijlen zijn mogelijk, zo maken we strakke moderne of nostalgisch romantische taarten. U vraagt, wij 'draaien'. 😊

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons