Verwarm jezelf met onze verrukkelijke pannenkoekencreaties


Bij De Ijsboetiek kun je niet alleen terecht voor het lekkerste ijs, maar ook voor heerlijke pannenkoeken die je hart verwarmen tijdens de koude wintermaanden. Ons pannenkoekenmenu biedt een scala aan smakelijke opties om aan al je zoete en hartige cravings te voldoen.

Ontdek ons winterse pannenkoekenmenu

Heerlijke pannenkoeken

Onze pannenkoeken worden met liefde en vakmanschap gebakken en zijn gemaakt met verse ingrediënten. Met ons uitgebreide menu kun je kiezen uit verschillende varianten, zoals traditionele pannenkoeken met suiker en stroop, smeuïge Nutella pannenkoeken, of verrukkelijke appel-kaneel pannenkoeken. Of je nu een zoetekauw bent of liever iets hartigs hebt, bij De Ijsboetiek vind je zeker weten een pannenkoek naar jouw smaak.

Hartverwarmende pannenkoeken

Laat je verwarmen door onze hartige pannenkoekencreaties. Geniet van een pannenkoek met brie en honing, spek en kaas, of ga voor een sensationele combinatie van lamsgehakt, kaas en een verfrissende tsaziki of een smakelijke Crepe Monsieur. Onze hartverwarmende pannenkoeken zijn perfect om jezelf te trakteren op een hartige smaaksensatie tijdens de koude winterdagen.

Bezoek De Ijsboetiek

Wil je de gezellige sfeer van De Ijsboetiek zelf ervaren? Kom dan gezellig langs in onze winkel in Hasselt. Laat je verwennen door onze vriendelijke medewerkers en geniet ter plaatse van onze verrukkelijke pannenkoekencreaties. We zijn er zeker van dat je het heerlijk zult vinden!

Contactinformatie

Heb je vragen over onze pannenkoeken of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te helpen.

 • Adres: Schouterveld 50, 3511 Kuringen
 • Telefoonnummer: +32 (0)486 91 22 63
 • E-mailadres: info@deijsboetiek.be

Openingsuren

 • Januari: GESLOTEN
 • Februari: zaterdag en zondag open van 13.00u tot 19.00u
 • Maart, oktober, november, december: Maandag en dinsdag gesloten. Andere dagen open van 13u00 tot 19u00.
 • April, mei, juni, september: Maandag en dinsdag gesloten. Andere dagen open van 13u00 tot 22u00.
 • Juli, augustus: Dagelijks open van 13u00 tot 22u00.

Volg ons op sociale media Blijf op de hoogte van De Ijsboetiek en volg ons op sociale media voor de laatste updates, promoties en meer!

 • Facebook
 • Instagram
 • Twitter

Verwarm jezelf met onze verrukkelijke pannenkoekencreaties en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij De Ijsboetiek. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons