Pannenkoekenbrunch op Vaderdag bij De Ijsboetiek


Beste allemaal,

Met trots kondigen we aan dat we op 9 juni, ter ere van Vaderdag, een overheerlijke pannenkoekenbrunch organiseren bij De Ijsboetiek.

We beginnen om 10 uur 's ochtends en blijven door serveren tot 12.30 uur 's middags. Dus, of je nu een vroege vogel bent of graag wat langer uitslaapt, je hebt genoeg tijd om van onze speciale brunch te genieten.

Bij aankomst wacht jullie een hartig welkom met een heerlijk welkomstdrankje. Hierna kunt u genieten van een scala aan verse, huisgemaakte pannenkoeken. Of je nu houdt van zoet, met opties als kanfituur, suiker of Nutella, of meer een fan bent van hartig met ham, kaas of misschien wel spek en ei, we hebben voor elk wat wils.

Bovendien is er voor iedereen een keuze uit één koude en één warme drank. Of je nu een kopje koffie prefereert om de dag goed te starten, of liever een lekker sapje hebt, we hebben het allemaal.

Vier deze speciale dag met ons en geef de vaders in je leven een traktatie die ze verdienen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen en samen een onvergetelijke dag te creëren.

Wacht niet om te reserveren, de plaatsen zijn beperkt.

Tot op 9 juni!

Met vriendelijke groeten,

Het De Ijsboetiek-team

Reserveer hier

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons