Pannenkoekenbrunch op Paasmaandag bij De Ijsboetiek


# Pannenkoekenbrunch op Paasmaandag bij De Ijsboetiek

Op Paasmaandag tovert De Ijsboetiek de traditionele brunch om tot een heerlijk pannenkoekenfestijn. We nodigen iedereen uit om zich te laten verwennen met een overvloed aan versgebakken pannenkoeken, à volonté!

Of je nu houdt van klassieke, naturel pannenkoeken met stroop, suiker of Nutella, of meer avontuurlijke smaken zoekt, bij ons vind je het allemaal. Voor de liefhebbers van een hartige toets hebben we pannenkoeken met lamsgehakt, spek en kaas, of met ei en hesp. Natuurlijk hebben we ook gedacht aan de zoetekauwen: probeer zeker onze pannenkoeken met banaan of appel en kaneel.

Kom langs op Paasmaandag en geniet van een gezellige brunch met familie en vrienden, terwijl je je tegoed doet aan onze overheerlijke pannenkoeken. We kijken uit naar je komst!

Wil je zeker zijn van een tafeltje, wacht niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt.

Reserveer hier

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons