Geniet van de magie van ons handgemaakte roomijs


Bij De Ijsboetiek is het altijd tijd voor ijs! Als je op zoek bent naar betoverende smaken en ambachtelijk bereid roomijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons magisch ijs wordt met liefde gemaakt en is een ware traktatie voor je smaakpapillen. Of je nu zin hebt in een bolletje vanille, aardbei of mokka, wij hebben voor ieder wat wils.

Ambachtelijke ijsbereiding met verse streekproducten

Wat ons handgemaakt roomijs zo bijzonder maakt, is het gebruik van verse streekproducten. We staan al meer dan 30 jaar bekend om de kwaliteit van ons ijs en dat proef je! We bereiden dagelijks vers roomijs met natuurlijke en gezonde ingrediƫnten, waardoor de smaken nog intenser worden. Het is een ware kunstvorm waar we trots op zijn.

Een breed scala aan heerlijkheden

Naast ons handgemaakt roomijs bieden we ook andere lekkernijen aan. Wat dacht je van overheerlijke vers gebakken pannenkoeken of Brusselse wafels? Onze pannenkoeken zijn verkrijgbaar in diverse smaken, zowel zoet als hartig. Ze vormen de perfecte combinatie met ons ijs en zorgen voor een unieke smaakbeleving.

Persoonlijke touch met ijstaarten en ijsdesserts

Bij De Ijsboetiek gaan we graag een stapje verder om onze klanten te verwennen. We bieden gepersonaliseerde ijstaarten en ijsdesserts aan, zodat je een uniek en smaakvol cadeau kunt geven. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum hebt of gewoon iemand wilt verrassen, onze ijstaarten en ijsdesserts zorgen voor een feestelijke en magische sfeer.

Bestellingen en ijskarverhuur

Wil je thuis genieten van ons handgemaakt roomijs? Dan kun je eenvoudig een bestelling plaatsen via onze webshop. We hebben diverse formaten beschikbaar, van 1 liter tot 2,5 liter, en een breed scala aan smaken om uit te kiezen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze retro ijskar te huren voor feestjes en evenementen. Zo wordt jouw feestje pas echt compleet!

Een warm welkom bij De Ijsboetiek

Bij De Ijsboetiek staan we altijd voor je klaar met een brede glimlach. Ons fantastische team, onder leiding van Tom, staat garant voor kwaliteit en vriendelijke service. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze en staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Contactgegevens en openingstijden

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt altijd contact met ons opnemen. Hier zijn onze contactgegevens:

  • Adres: Schouterveld 50, 3511 Kuringen
  • Telefoonnummer: +32 (0)486 91 22 63
  • E-mailadres: info@deijsboetiek.be

Wil je langskomen? Houd dan rekening met onze openingstijden:

  • Januari : GESLOTEN
  • Februari : Weekends open van 13u00 tot 19u00
  • Maart, oktober, november, december: Maandag en dinsdag gesloten. Andere dagen open van 13u00 tot 19u00.
  • April, mei, juni, september: Maandag en dinsdag gesloten. Andere dagen open van 13u00 tot 22u00.
  • Juli, augustus: Dagelijks open van 13u00 tot 22u00.

Blijf op de hoogte via nieuwsbrief en sociale media

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws, updates, promoties en meer? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onze website. Daarnaast kun je ons ook volgen op sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter, voor de nieuwste updates en heerlijke foto's van ons handgemaakt roomijs.

Copyright en privacy

Bij De Ijsboetiek hechten we veel waarde aan privacy en copyright. Alle rechten zijn voorbehouden en alle informatie die je met ons deelt, wordt vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over ons privacybeleid en ons gebruik van cookies kun je vinden op onze website.

Bezoek onze nieuwe smart-website

We zijn trots om aan te kondigen dat De Ijsboetiek een nieuwe smart-website heeft. Bezoek onze website voor meer informatie over ons assortiment, onze diensten en onze passie voor handgemaakt roomijs. We hopen je snel te mogen verwelkomen en je te laten genieten van de magie van ons ijs!

Geniet van de magie van ons handgemaakte roomijs en laat je betoveren door de heerlijke smaken en de ambachtelijke ijsbereiding. Kom langs bij De Ijsboetiek en laat je verrassen door onze specialiteiten. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons