Een Valentijnsbrunch om je vingers van af te likken.


Valentijn Deluxe

AMORE. ♡♡♡♡

Dit jaar gaat De IJsboetiek een stapje verder om Valentijnsdag extra speciaal te maken met onze exclusieve Valentijnsbrunch Deluxe. Vanaf het moment dat je binnenstapt straalt de romantiek, en staat verwennerij centraal. U en uw partner zullen worden overweldigd door een tafel vol lekkernijen, prachtig gepresenteerd en klaar om uw smaakpapillen te prikkelen.

Spek en ei.
Begin uw culinaire ervaring met onze vers gebakken broodjes, warm en knapperig, perfect met wat verse boter of heerlijke jam. Daarnaast serveren we een selectie van seizoensfruit, zorgvuldig gekozen om zowel zoete als frisse smaken aan uw brunch toe te voegen. Breng dit alles in balans met ons ontbijtspek en ei, een klassieker die gewoon nooit teleurstelt.

Frisjes
Maar dat is nog lang niet alles. Bij onze Valentijnsbrunch Deluxe draait het allemaal om genieten en ontdekken, dus verwacht nog veel meer lekkers op tafel. Om de ervaring nog bijzonderder te maken, kan iedere gast genieten van een glas cava of vers fruitsap. Deze heerlijke drankjes zijn de perfecte begeleiding bij uw brunch en brengen een speelse bubbel of een gezonde touch.

Warm aanbevolen.
Om het helemaal af te maken bieden wij ook een warme drank naar keuze aan. Kies uit onze selectie van koffie, thee of chocolademelk - of wat je hartje ook maar begeert op deze speciale dag. Dus maak je klaar voor een Valentijnsdag vol liefde, smaak en verwennerij bij De IJsboetiek. Wacht niet te lang, reserveer vandaag nog uw plek en bereid u voor op een onvergetelijke ervaring.

 

Webshop | De Ijsboetiek

Al meer dan 30 jaar staan wij garant voor het lekkerste ijs in Limburg en omgeving.

Reserveer hier

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons