Fleur je herfstdagen op met heerlijke ijsdesserts


De Ijsboetiek is al meer dan 30 jaar dé plek voor het lekkerste ijs in Limburg en omgeving. Ons ambachtelijk roomijs wordt bereid met verse streekproducten, waardoor je echt het verschil proeft. Maar wist je dat je bij ons ook kunt genieten van heerlijke ijsdesserts, zelfs in de herfst?

Herfstdagen vol smaak en genot

Terwijl de bladeren van de bomen vallen en de temperatuur daalt, kun je je herfstdagen opfleuren met verrukkelijke ijsdesserts van De Ijsboetiek. 

Ijsdesserts voor elk moment

Of je nu een gezellige herfstpicknick plant, een intiem diner organiseert of gewoon jezelf wilt verwennen, onze ijsdesserts brengen sfeer en verwennerij in elke gelegenheid. Serveer een heerlijke ijstaart op je volgende familiefeest of trakteer je vrienden op een assortiment ijsjes tijdens een filmavond. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Neem contact op voor meer informatie

Wil je meer weten over onze ijsdesserts of heb je speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de perfecte ijsdesserts voor jouw herfst/winter-dagen.

Contactgegevens van De IJsboetiek

  • Adres: Schouterveld 50, 3511 Kuringen
  • Telefoonnummer: +32 (0)486 91 22 63
  • E-mailadres: info@deijsboetiek.be

Bezoek onze website voor meer informatie en ontdek ons volledige assortiment aan heerlijke ijsdesserts. Laat je herfstdagen stralen met De Ijsboetiek!

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons