Dit jaar wordt de "Lekkerste Kerst".


Simpelweg de Lekkerste. 

Ook dit jaar presenteren we u weer onze Kerstdesserts. Er zijn zelfs enkele nieuwe smaakcombinaties bij zoals speculaas of appel-kaneel.

Alles mooi, feestelijk afgewerkt.

Vergeet ook niet dat ons ijs gemaakt wordt op basis van verse geitenmelk en zo doorgaans wel kan verdragen worden door mensen met een koemelkintolerantie. 

Mede door deze lekkere volle geitenmelk bekomt ons ijs zijn zachte romige smaak.

Verras je gasten met een overheerlijk dessert.

Je wil natuurlijk je feestmaal in schoonheid afsluiten, en daarbij hoort een dessert waar je gasten nog lang zullen van na genieten. Wat wil je nog meer?

Passie voor ijs.

Met veel passie maken we voor u al dit lekkers. We volgden reeds 30 jaar de evolutie van de kerststronken en desserts. Dikwijls met een eigen improvisatie, soms ook van andere geleerd.

Klik hier voor ons aanbod.

Waarom bij de ijsboetiek?

Isabelle schreef :  " We hadden voor het 50jarig huwelijk van mij ouders 2 ijstaarten besteld. Absolute aanrader! Foto's erop zeer duidelijk! Alleen maar goede reacties gehad! Super lekker!!! Op naar een volgend feest 😉  "

Daan schreef :" Het is oprecht de beste (lekkerste) crèmerie die ik ken. Ga er al 6j langs en de mensen zijn nog steeds even vriendelijke/gastvrij. De smaak van het ijs en allerlei lekkers dat er te verkrijgen valt zijn overheerlijk. Het gebruik van geitenmelk is dan ook nog eens handig voor mensen die lactose intolerantie hebben.


Wij wensen jullie allen alvast fijne feestdagen en een gezond 2024.
Wij wensen jullie allen alvast fijne feestdagen en een gezond 2024.

Vanwege Tom, Eva en het hele ijsboetiekteam.Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons