Ontdek de unieke smaakexplosie van onze pannenkoeken


Bij De Ijsboetiek geloven we dat een goede pannenkoek meer is dan alleen een gerecht. Het is een smaakexplosie die je met al je zintuigen ervaart. Onze ambachtelijk bereide pannenkoeken zijn gemaakt met liefde, verse ingrediƫnten en vakmanschap, en dat proef je met elke hap.

Over onze pannenkoeken

Onze pannenkoeken zijn geen gewone pannenkoeken. Ze zijn gemaakt volgens ons eigen geheime recept, dat we door de jaren heen hebben verfijnd en geperfectioneerd. Het resultaat is een pannenkoek met een unieke smaak en met heerlijke aroma's.

We bieden een breed scala aan pannenkoeken, van zoet tot hartig, zodat er voor ieder wat wils is. Of je nu zin hebt in een klassieke pannenkoek met stroop, nutella of liever een pannenkoek met ijs en slagroom of appel en kaneel, bij De Ijsboetiek hebben we het allemaal. Daarnaast hebben we ook hartige pannenkoeken, zoals een pannenkoek met spek en kaas,  lamsvlees, gerookte zalm of brie.

Geniet van onze pannenkoeken in de winkel of thuis

Onze pannenkoeken zijn niet alleen verkrijgbaar in onze winkel, maar je kunt ook een bestelling plaatsen en onze pannenkoeken thuis op smullen. Zo kun je op elk moment van de dag genieten van onze huisgemaakte lekkernijen

Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze pannenkoeken te serveren op feesten en evenementen. Huur onze retro ijskar of foodtruck en maak je feestje compleet met heerlijke pannenkoeken voor al je gasten.

Meer informatie en contact

Wil je meer weten over onze pannenkoeken of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons deskundige team staat klaar om je verder te helpen. Je kunt ons telefonisch bereiken op +32 (0)486 91 22 63 of een e-mail sturen naar info@deijsboetiek.be.

Bezoek ook onze webshop voor meer desserts. Zeker ook voor de aankomende feestdagen.

Contactgegevens van De IJsboetiek

  • Adres: Schouterveld 50, 3511 Kuringen
  • Telefoonnummer: +32 (0)486 91 22 63
  • E-mailadres: info@deijsboetiek.be

Bezoek onze website voor meer informatie.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons