Proef de versheid van ons ambachtelijk bereide roomijs


Proef de versheid van ons ambachtelijk bereide roomijs

Ben je op zoek naar het lekkerste ambachtelijke roomijs in Limburg en omgeving? Bij De Ijsboetiek ben je aan het juiste adres! Al meer dan 30 jaar zijn wij dé plek waar je kunt genieten van heerlijk vers roomijs, bereid met verse streekproducten. Ons ijs is met veel liefde en vakmanschap gemaakt, waardoor je echt het verschil proeft.

Ambachtelijk en vers

Bij De Ijsboetiek geloven we in de kracht van ambachtelijk bereid ijs. Ons fantastische team, onder leiding van Tom, zorgt elke dag voor dagvers ijs van hoge kwaliteit. Onze ijsbereidingen worden gemaakt met natuurlijke en gezonde ingrediënten, waaronder verse geitenmelk. Daarnaast integreren we ook streekproducten in onze smaakcombinaties, waardoor we unieke en verrassende smaken kunnen creëren.

Ons assortiment

Naast ons ambachtelijk roomijs bieden we ook andere lekkernijen aan. Zo kun je bij ons genieten van heerlijke pannenkoeken, zowel zoet als hartig. Onze pannenkoeken zijn gemaakt volgens een traditioneel recept en worden geserveerd met diverse toppings. Daarnaast hebben we ook gepersonaliseerde ijstaarten en ijsdesserts in ons assortiment, perfect voor speciale gelegenheden.

Bestellen en huren

Wil je zelf genieten van onze specialiteiten? Of wil je jouw gasten verwennen met heerlijke ijsdesserts op een feest of event? Bij De Ijsboetiek kun je gemakkelijk een bestelling plaatsen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid om onze retro ijskar te huren, waarmee je jouw feestje compleet maakt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens

  • Adres: Schouterveld 50, 3511 Kuringen
  • Telefoonnummer: +32 (0)486 91 22 63
  • E-mailadres: info@deijsboetiek.be

Heb je vragen of wil je meer informatie over onze ijsbereidingen en andere lekkernijen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om je verder te helpen.

Bezoek onze website en volg ons op sociale media

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips en promoties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief via onze website. Daarnaast kun je ons ook volgen op sociale media, zoals Facebook, Instagram en Twitter, voor recente updates.

Copyright en privacy

Copyright © 2023 De IJsboetiek. Alle rechten voorbehouden. Voor meer informatie over ons privacybeleid en het gebruik van cookies, kun je onze privacy- en cookieverklaring op onze website raadplegen.

Bezoek onze website

Benieuwd naar ons assortiment en meer informatie? Bezoek onze nieuwe smart-website en ontdek de versheid en ambachtelijkheid van ons bereide roomijs. Klik hier voor meer informatie.

Meest Recente Posts

Inschrijven nieuwsbrief

Zo word je altijd als eerste op de hoogte gebracht van ons laatste nieuws, updates, jobs, tips & promoties. Stay UP-TO-DATE!

Bekijk de vorige updates.

In de kijker

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je vragen of wens je meer informatie over onze ijsbereidingen en de verschillende andere lekkernijen die we te bieden hebben? Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder.

Contacteer ons